Visst kan väl Apple aldrig sluta att förvåna. Nu har de till den senaste iPhonen kommit ett batteriskal som sägs ge upp till 25 timmar i batteri, något som många mobilanvändare hurrar efter. Detta då man använder sin mobila allt mer. 

mobil surfplatta sociala medier teknikTa bara att http://iphonereparation.se/ har drop-in tider för att byta sitt skal. Det är ett stort tecken på att våra smarta telefoner är så otroligt viktiga. För, hur skulle våra liv se ut om man inte ska använda displayen till 100 %? Men, kanske något ännu värre är når ens batteritid börjar bli röd och skrämmande låg. Som tur är så tänker Apple alltid på sina kära kunder, och har nu släpp ett skal med batteri som är lite bättre än alla de skal som finns på marknaden skriver Mac World.

Smart Battery Case

”Inte en särskilt smidig sak baserat på bilderna vi har fått se, men det vägs kanske upp av dess prestanda. Batteritiden utökas till 18 timmar internetsurf över lite, 20 timmar videospelning eller 25 timmar samtal.”

Detta kan man även vinkla till att kanske borde Apple fundera på att skapa bättre telefoner som inte läcker så mycket batteri? Dock verkar konsumenterna bara vilja ha mer och mer, och det finns en stor marknad när det kommer till batteriskal. Nu har dock Apple tagit fram ett eget – ett bättre, som ska ge batteritid i upp till 25 timmar. Telefonen kommer att laddas genom en lightningskontakt och gå loss på 1095 kronor skriver en annan tekniktidning.

Vad man som iPhone 6 ägare nu måste ställa sig är om man vill att mobile ska bli ännu större än vad den redan är, eller kommer detta vara slutet för Apples era och de trogna nu kommer gå över till Android?