Att äga en smartphone är en självklarhet för de flesta människor och vad som kommer mer och mer är fingeravtryckstekniken som nu går att finna i var tredje smartphone enligt en undersökning gjord av analys- och konsultfirman Tractica. Denna procent lär även öka. 

11344580-iphone-6-goldI en artikeln i Affärsvärlden går det att läsa att analys- och konsultfirman Tractica har gjort en analys av våra smartphones och kommit fram till att en tredjedel har fingeravtrycksteknik och att denna teknik kommer snart att vara den vanligaste biometriska lösningen som kommer att finnas i våra telefoner.

1 miljard enheter 2021

Vidare går det att läsa att ser man till antal så kommer det år 2021 finnas över en miljard enheter som har inbyggda fingeravtryckssensorer. Man tror även att användningsområdena kommer att öka i takt med att tekniken ökar och människor känner sig mer bekväma med att använda tekniken. Sen är det alltid intressant att se hur snabbt fram i utvecklingen vi kommit bara de senaste decenniet, eller decennierna så man kan även tänka sig att framtiden kommer att te sig otroligt mycket mer annorlunda än vad vi kan tänka oss. Men det är även det som är så kittlande när det kommer till framtiden.

Ta hand om telefonen

Oavsett om du sitter på en Apple eller en Samsung är det viktigt att ta hand om den. Beställ mobiltillbehör på Phonelife.se för att ge den rät skydd, för att du både ska tänka på din plånbok men även för att du ska tänka på din plånbok men även för att du ska tänka på miljön. När dagen kommer då du ska byta till en annan modell är det även bra att inte bara låta den gamla ligga och skräpa utan sälja den. Andrahandsmarknaden är mycket bra när det kommer till mobiler och man får dem snabbt sålda. Dock är dt bra att visa upp en mobil som inte är skadad.