Vår teknik, som en läsplatta eller mobiltelefonen, har idag för många av oss blivit till en extra kroppsdel som vi plötsligt har mycket svårt att leva utan. Men ska man vara ärlig så måste man också inse, att långt ifrån alla problem och besvärliga vardagsproblem har hunnit få en lösning. Om man fick drömma stor inför framtiden, vilka funktioner skulle tillbehör för iPad kunna lösa? Framtidens lösningar finns redan formulerade för andra områden, så varför inte ta en titt på dem också när det gäller tekniken i våra vardagliga liv.

  • Tillbehör som gör det möjligt att din iPad kan uppfylla fler funktioner i köket än att visa recepten, som skärbräda. Vore även en dröm att receptet skulle kunna tala tillbaka till en när man ställer frågor.
  • En funktion är att paddan kan förvandlas till en riktigt padda, som precis som en hund kan komma med tofflorna och hämta tidningen.
  • Tillbehör som gör att man obehindrat kan både bada och duscha med sin iPad.

Appen som ger dig de sanna svaren

En personlig rådgivare i livets alla frågor, är vi nog många som skulle önska oss om vi hade chansen. Borde jag börja på den nya utbildningen i höst? Är tjejen på gymmet intresserad och vad ska jag laga till middag ikväll? Många av de mindre sakerna som man dagligen funderar på får gärna vara frågetecken som en app eller en widget skulle kunna lösa åt en. Allt för att göra livet lite lättare att leva.